Evenimente Personale

Organizare Evenimente Personale.

 

Facilități disponibile:

Dotările Sălilor acoperă integral gama cerințelor oricărui tip de eveniment, de la conceptul de nuntă, sau de botez și continuând cu amenajarea unui spațiu expozițional, lansări de modă, conferințe, simpozioane, congrese, seminarii, banchete, baluri de absolvire, petreceri mai mult sau mai puțin convenționale. Sălile dispun de un ring și de o scenă mobile și în același timp impresionante ca dimensiuni, precum și de un „SET-UP” perfect adaptabil specificului oricărui eveniment.

Echipamente disponibile:

Sisteme de sunet și lumini, RGB-uri, Moving head-uri, videoproiectoare de rezoluție mare, ecrane digitale, plasme, sistem de lumini arhitecturale.

Echipa de consultanți Crystal Palace Ballrooms este în măsură să vă propună soluții referitoare la design-ul interior al sălii, la aranjamentele florale, la sistemul de lumini arhitecturale sau la programul artistic, într-un cuvânt să vă customizeze cerințele, să vă facă propuneri personalizate care să atingă rigorile de confort ale specificului oricărui eveniment, ținând bineînțeles cont de bugetul alocat acestuia