Meniu Revelion 2018

Pate de Provence servit cu chutney de mango
Cocktail de creveţi în crustă servit cu sos Marie-Rose şi Wasabi
Piept de raţă afumat la rece, servit cu salsa de roşii uscate, apio şi mentă
Canneloni de zuchinni cu cremă de brânzeturi fine şi muguri de pin
Tian de somon norvegian, servit cu ginger murat şi susan negru
Terină de viţel cu parfum de trufe în pancetta
Prosciutto crudo cu rucola

File de dorada marinat în citrice, servit cu salată caldă în stil mediteranean
şi sos de şofran cu Pernod

Sorbetto de mango servit cu mojito de căpşuni

Medalion de muşchi de vită maturat şi porchetta/
Ruladă din purceluş de lapte marinat în ierburi aromate şi vin alb, servite cu cartof fondant, baby spanac, sfeclă roşie coaptă şi piure de păstârnac

Tort SURPRIZĂ

Pachet de băuturi servit în sistem OPEN BAR  – consum nelimitat pe toată perioada desfășurării evenimentului

Whisky  Johnnie Walker – Red Label, J&B, Ballantine’s
Vodka Absolut, Finlandia, Smirnoff
Campari
Gin Beefeater
Rom Havana
BereTuborg

Vin Alb Fetească Regală Podgoriile “Budurească” (Îmbuteliat)
Vin Roşu Fetească Neagră Podgoriile “Budurească” (Îmbuteliat)
Vin Roze Podgoriile “Budurească” (Îmbuteliat)

Răcoritoare Pepsi, 7 Up, Mirinda, Apă tonică
Sucuri naturale Granini Portocale, Granini Mere
Apă minerala plată şi carbogazoasă Bucovina
Cafea espresso

Cocktail-uri derivate:
Whisky Cola
Vodka Orange
Vodka Apple
Campari Orange
Cuba Libre
Gin Tonic

DIN PARTEA CASEI, O FLUTĂ DE ŞAMPANIE, LA TRECEREA DINTRE ANI!

                                                 Pretul pachetului este 100 EUR / persoana (TVA inclus)