Testimoniale Corporate

Multumim pentru tot, a fost o nunta de poveste, toata lumea a fost extrem de impresionata.

Alex si Madalina.

Dorim sa va multumim frumos pentru tot sprijinul oferit. Totul a iesit mai frumos decat ne-am asteptat. Va multumim frumos pentru toata intelegerea oferita.

Luciana Ruginescu.

Dorim sa va multumim pentru ajutorul dat la organizarea nuntii.Totul a fost perfect, toata lumea a fost foarte multumita. Vom recomanda cu mult drag locatia mai departe. Inca o data mii de multumiri, totul a fost minunat.

Catalin si Maria Stanciu

Nunta a fost exceptionala! Va multumim din suflet pentru tot!

Elena si Sorin

Am avut nunta copiilor in data de 27.09.2014.in sala Atena.Totul, de la meniu,la pregatirea serviciile ireprosabile.Sa fim sinceri,nu este doar parerea nostra,este parerea invitatilor care ne-au trimis mesaje,apeluri si mail-uri ca totul a fost la superlativ.Deci, multumiri,d-lui Ilie sef sala,personalului Crystal Palace Ballrom si vom reveni oricand cu drag.

Lepage Emil

Cea mai buna alegere pentru cel mai important eveniment din viata "in doi"! O intreaga echipa de profesionisti, care este alaturi de tine pas cu pas, si, cu zambetul pe buze, raspunde prompt oricarei solicitari, fie ea cat de "nebuneasca"! Va multumim pentru tot si in special domnului Ilie, care a fost "stalpul nostru de sustinere" in noaptea nuntii :)

Alexandra si Florin, 24 mai 2014, sala Viena – Alexandra Ioana Damian